Babymotorik

Baby kan fra fødslen bruge alle sine sanser. Udviklingen af disse afhænger af om de bliver stimuleret. Stimulering af de primære sanser er vigtig for barnets grundmotoriske udvikling. Du kan fra barnet er helt lille styrke dets motorik, så det får lettere ved at lære at krybe, kravle, stå, gå og hoppe. Den gode motorik som det lille barn opnår, er grundlaget for, at barnet senere lærer at hinke, cykle, stå på rulleskøjter, sjippe, læse og skrive.

Har du spørgsmål?

Babymotorikhold

Gennem lege, øvelser, sange og babymassage vil vi stimulere de tre primære sanser, taktil-, labyrint- og kinæsthesisansen. Du vil få viden om barnets motoriske udvikling, understøttet af lette øvelser og lege, med udgangspunkt i de tre ovenfornævnte medfødte sanser og de primære reflekser. Du får redskaber og vejledning, der på en legende måde kan understøtte netop DIT barn i den naturlige motoriske udvikling.

Har du tvillinger, er du også meget velkommen. Jeg hjælper gerne med den ene, så begge babyer bliver stimuleret.

Der er løbende opstart af nye hold. Holdet forløber over seks tirsdage om formiddagen. Tilmelding sker ved kontaktformularen her på siden, her kan du også få besked om hvornår et nyt hold starter.

Hvis du tager en anden mor og baby med, er der rabat på 100,- til jer begge. Husk at nævne det ved tilmelding.

– Heidi, mor til Liva

“Jeg har været rigtig glad for at gå på babymotorikholdet ved Lind Motorik med min datter Liva. Vi har lært en masse øvelser, som passede til Liva, og som vi har brugt rigtig meget herhjemme. Jeg har mærket en kæmpe udvikling hos Liva. Hun er gået fra at være en lille pige, der var ked af det og spændt i hele den ene side, så hun næsten ikke kunne bruge den, til at være en krybende glad pige, der nu er over alt.”

Besøg hos eller af en mødregruppe

Lind Motorik tilbyder også besøg hos en mødregruppe eller modtager besøg af en mødregruppe. Her fortælles om den grundmotoriske udvikling med udgangspunkt i de tre primære sanser. Vi vil arbejde med at stimulere sanserne ved hjælp af lege, øvelser og babymassage. I får idéer til lege I kan lege med jeres baby derhjemme, som understøtter barnets motoriske udvikling.

Varighed 1-2 timer alt efter ønske.

Kontakt Lind Motorik for yderligere information og for at aftale nærmere.

– Anita, mor til August

“Vi har nydt at gå til babymotorik ved Lind Motorik. Vi har fået inspiration til lege og massage, og jeg har lært meget om Augusts udvikling. Det har virkelig været nogle gode timer med kompetent undervisning.
Jeg kan varmt anbefale holdet til alle andre babyer.”

Lind Motorik

Sundhedshuset
Vejlevej 1, Lind
7400 Herning

+45 28 30 75 64
CVR-nr: 36647868
helene@lindmotorik.dk

Lind Motorik

Find os på Facebook